Wie zijn wij?

Rozemarijn Buikema

In 2009 ben ik afgestudeerd als logopedist aan de Hogeschool Utrecht, sinds januari 2011 werk ik in Logopediepraktijk Alkemade. In januari 2016 ben ik praktijkhoudster geworden. Na mijn afstuderen ben ik aan het werk gegaan op een cluster 2 school (onderwijs voor dove/slechthorende kinderen en/of kinderen met ernstige spraak-taalmoeilijkheden). Daarnaast heb ik ook altijd gewerkt in een vrije vestiging, omdat ik graag alle vakgebieden wilde blijven uitvoeren. Ik heb veel ervaring opgedaan in het werken met kinderen met spraak/taalproblematiek en afwijkende mondgewoonten.

Ik vind mijn werk erg leuk en doordat de leeftijden en problemen van de cliƫnten sterk uiteen lopen, is elke dag weer anders! Het is geweldig om mensen te kunnen helpen bij taal-, spraak en/of slikproblemen.

Mijn werkdagen in de praktijk zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Op de dinsdagochtend is er tijd voor huisbezoeken.

Rozemarijn
Jeanine

Jeanine Kuling

In 2013 ben ik afgestudeerd als logopedist aan de Hogeschool van Utrecht. Na de opleiding heb ik in verschillende logopediepraktijken gewerkt en in januari 2019 ben ik gestart bij Logopediepraktijk Alkemade. Ik vind het erg leuk om met kinderen te werken. Ik heb voornamelijk ervaring met kinderen met taal- en spraakstoornissen en afwijkende mondgewoonten.

Daarnaast vind ik het leuk om door totale communicatie, bijvoorbeeld door gebaren of picto's de behandeling te ondersteunen en zo in alle behandelingen te zoeken naar wat voor iemand het beste werkt.

Mijn werkdagen in de praktijk zijn maandag, woensdag en vrijdag.

Wij zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie. Wij staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Rozemarijn is sinds juli 2016 ook aangesloten bij ParkinsonNet.